Kinderboekenweek

Van 7 oktober 2014 t/m 18 oktober 2015 is het week kinderboekenweek! Dit jaar is de 61e editie van de kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is “Raar maar waar!” Op de onderbouwlocatie wordt de kinderboekenweek feestelijk geopend met een poppenkastspel. Op de bovenbouw is op woensdag 7 oktober de jaarlijkse boekenmarkt. Lezen staat uiteraard centraal tijdens de kinderboekenweek en wij nodigen alle vaders, moeders, ooms, tantes, opa’s en oma’s uit om te komen voorlezen in de groepen.

Kijk op de website van de kinderboekenweek voor meer informatie.

Nieuws

Opa en oma op voorlees-visite

zaterdag 15 oktober

Tijdens de Kinderboekenweek kwamen vele opa’s en oma’s lekker voorlezen in de groep van hun kleinkind(eren). We willen hen nogmaals bedanken. Het was erg gezellig!                       

Lees verder

Dance-dance-dance met de oma’s!

maandag 3 oktober

Op de Onderbouw werd de Kinderboekenweek geopend met een spetterend dance-dance-dance optreden van de oma’s.  Ook al hadden ze wat last van kwaaltjes, hun beentjes gingen nog behoorlijk van de vloer… Vooral dankzij de muzikale ondersteuning van opa Bert natuurlijk! De Kinderboekenweek duurt tot aan de herfstvakantie en heeft dit jaar als thema “Voor altijd

Lees verder