Schoolvoetbal

Schoolvoetbal header1

Elk schooljaar wordt het schoolvoetbaltoernooi georganiseerd voor alle leerlingen van Stichting SchOOL. De leerlingen van groep 8 doen mee aan het schoolvoetbaltoernooi en eventueel zal er aangevuld worden uit groep 7. Afgelopen schooljaar wist De Tjalk tot de kwartfinales door te dringen en dus gaan we dit schooljaar proberen om minimaal de halve finales te bereiken. Dit schooljaar start het schoolvoetbaltoernooi op 21 maart 2016. De sportcommissie zal het speelschema, de teams en de coaches zo snel mogelijk bekend maken.

 

Nieuws

Veldtrainingen schoolvoetbal

dinsdag 14 maart

De afgelopen 2 weken hebben we de dinsdagmiddagen gebruikt om onze schoolvoetballers te laten wennen aan het voetballen buiten. We hebben vele verschillende oefeningen met ze doorgenomen en uiteraard ook verscheidene partijvormen gespeeld. Geniet van de foto’s en tot bij het toernooi. Het aftellen is begonnen!

Lees verder

Speelschema schoolvoetbaltoernooi 2017

dinsdag 28 februari

Schoolvoetbaltoernooi Na een aantal door onze enthousiaste stagiaires bewegingsonderwijs gegeven dinsdagmiddagtrainingen waarin er veel aandacht was voor spelplezier, tactiek, techniek en natuurlijk Fair Play gaan we nu eindelijk richting het toernooi. Het speelschema en de teamindelingen zien er als volgt uit: Jongens: Niels, Dani, Yannick, Giel, Ylan, Mats, Ray, Jashiro, Stan, Bert, Quinn, Dennis, Melle

Lees verder

Schoolvoetbaltrainingen

zondag 26 februari

Onder leiding van onze enthousiaste stagiaires bewegingsonderwijs -Iris, Lars en Remco- hebben de spelers van onze schoolvoetbalteams al heerlijk kunnen trainen. In maart vinden er ook nog trainingen op het kunstgrasveld plaats. Geniet van de foto’s:

Lees verder