OBS De Tjalk als eerste bij première ‘De Nieuwe Wildernis’

Geplaatst op donderdag 18 september 2014

Filmposter De Nieuwe Wildernis


LELYSTAD – 18 september 2013.

Daltonschool De Tjalk is als eerste school naar de première van natuurfilm ‘De Nieuwe Wildernis’ geweest. De film is in Lelystad speciaal voor kinderen in première gegaan. De film is opgenomen in het natuurgebied Oostvaardersplassen en laat het leven van de dieren van dichtbij zien. Bij het Agoratheater leek het woensdagochtend even op een echte Hollywoodproductie. Alle schoolkinderen van De Tjalk waren in galakleding en tien winnaars van een fotowedstrijd kwamen zelfs met een echte limousine.Na de film kreeg regisseur Ruben Smit een staande ovatie van de kinderen. Nog de hele week mogen schoolkinderen de film komen bekijken. Op 23 september is de officiële première in het Concertgebouw in Amsterdam.

Landelijk nieuws!
De Tjalk heeft met zijn aanwezigheid op de filmpremière, het landelijke nieuws gehaald. De kinderen waren te zien op het RTL Nieuws, NOS Jeugdjournaal en Hart van Nederland op SBS6. Ook op TV- en Radio Flevoland werden items uitgezonden.

Hieronder een overzicht:
Omroep Flevoland
Flevopost – “Kinderen beleven voorpremière De Nieuwe Wildernis.”
SBS6 Hart van Nederland
NOS Jeugdjournaal
SchoolTV

Premiere DNW


Premiere DNW1