Juf Hanneke stelt zich voor

Geplaatst op woensdag 24 september 2014

Hanneke2Lieve kinderen, beste ouders,

Bij deze zal ik mijzelf even voorstellen als nieuwe leerkracht op de Tjalk! Mijn naam is Hanneke Postema. Ik ben sinds 2005 aan het werk in het onderwijs. In het begin als Vakleerkracht Bewegingsonderwijs, later ook als groepsleerkracht (nadat ik naast mijn ALO diploma ook mijn PABO diploma heb behaald).

Mijn onderwijscarrière is zelfs begonnen op de Tjalk! Toentertijd viel ik tijdelijk in voor Micha de Kromme, voor gym. Een erg fijne start waar ik goede herinneringen aan heb. Inmiddels heb ik als groepsleerkracht alle groepen gehad, van groep 1 t/m groep 8. Alle leeftijden hebben hun eigen mooie eigenschappen.
Thuis ben ik moeder van twee jongens, van 2 en 4 jaar. Ik sport graag, drie keer in de week!

Dit schooljaar mag ik hier beginnen als leerkracht van twee groepen. Op woensdag en vrijdag ben ik te vinden in groep 5a en op donderdag ben ik bij groep 1/2a.

Groetjes,
juf Hanneke