Club Sportief periode 1

Geplaatst op dinsdag 28 oktober 2014

Club Sportief…

De eerste periode van schooljaar 2014-2015 zit er al weer op en dus ook de eerste Club Sportief periode. Club Sportief wordt altijd op de donderdagmiddag gegeven en is alleen voor kinderen die ervoor worden uitgenodigd. In blokken van 3 weken wordt een thema behandeld en in verslagvorm krijgen de kinderen/ouders feedback over de periode. Het thema van periode 1 was klimmen en mikken/vangen. Ieder kind heeft de tijd om te oefenen en om zichzelf te proberen te verbeteren. We zien er mooie resultaten en zijn blij met dit gecreëerde concept. Dit is bewegingsonderwijs speciaal voor kinderen die beter kunnen presteren in deze rustigere setting waarbij de groepjes kleiner zijn. Verschillende kinderen hebben ondanks hoogtevrees toch stappen kunnen maken in het wandrek. We zijn erg trots op de kinderen!!! Binnenkort foto’s op de site.

Groeten van meester Wouter en meester Micha.