Kleutersport & Sport en Spel

Geplaatst op dinsdag 28 oktober 2014

Kleutersport & Sport en Spel

Wisten jullie dat het wijkbeweegteam bestaande uit meester Micha, meester Wouter en meester Jorgos elke maandag en donderdag direct na schooltijd sportactiviteiten in de gymzaal Botter (achter de Plusmarkt, direct naast de Triangel) voor jullie organiseren??!!

Op maandag speciaal voor onze jongsten uit de groepen 1-2, kleutergym, dus kom met papa of mama naar de gymzaal toe, je mag zelfs verkleed komen gymmen!! Op donderdag voor de sportieve kids uit de groepen 3 t/m 8, sport en spel, lekker voetballen of een extra gymles. Te gek, toch!? Dus neem je vrienden en vriendinnen mee!!

Tijd: 15.30u-16.30u!
Kosten: 50 cent, dat is toch geen geld?!

We zien jullie graag, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Hopelijk tot dan!

Met sportieve groet,

Micha de Kromme.
Vakleerkracht bewegingsonderwijs OBS De Tjalk Daltononderwijs
Lid van de Vakgroep Bewegingsonderwijs Lelystad