Aboriginals-project in Kubus

Geplaatst op vrijdag 7 november 2014

De kinderen van OBS De Tjalk werken aan het Aboriginals-project. Dit project duurt twee weken en de kinderen leren alles over de originele bewoners van Australië. Het Aboriginals-project verloopt in samenwerking met De Kubus. Gastdocenten komen in elke groep langs om een workshop te geven. Elke groep op zijn eigen niveau.

Vandaag, op vrijdag 7 november, waren de eerste groepen aan de beurt om de voorstelling te presenteren en volgende week vrijdag zijn alle andere groepen aan de beurt. De eerste voorstelling was een succes! Er waren veel mensen om de presentatie bij te wonen! Ontzettend leuk!

Hieronder een aantal foto’s van de presentatie in de Kubus van groep 1-2a, 1-2b, 3-4a, 3-4b, 5a, 6a, 7a en 8a.

abo1
abo2 abo3 abo4 abo5 abo6 abo7 abo8 abo9 abo10