Kinderen onderbouw verrast met bezoek Zwarte Piet

Geplaatst op woensdag 19 november 2014

De kinderen van de onderbouw werden vanochtend verrast met een bezoek van twee zwarte pieten. Juf Rianne maakte zich zorgen over haar danskwaliteiten en zo werd zwarte piet opgetrommeld om het haar te leren. De kinderen deden gezellig mee! Een aantal kinderen mocht het podium op, om te laten zien hoe goed zij konden dansen. En ja hoor: we hebben een hoop talent! Een aantal andere kinderen zongen een Sinterklaas lied. Uiteindelijk hebben de pieten twee nummer gedanst en daarna mochten de kinderen terug naar de klas.

Gedurende de ochtend zijn de pieten de klassen rond geweest om pepernoten uit te delen. En dat was genieten! Nu maar hopen dat de pieten het zo gezellig vonden, dat ze op 4 december nog eens terugkomen……

En omdat meester Zeger het Sinterklaasfeest dit schooljaar niet meer mee zal maken (hij gaat per 1 december met pensioen) kreeg ook hij nog een speciaal bezoek van de pieten!

ob-opening-sint1 ob-opening-sint2 ob-opening-sint3 ob-opening-sint4