Expressiecirkel: leuk!

Geplaatst op vrijdag 21 november 2014

Met de hulp van een aantal stagiaires, creatieve en muzikale ouders is er bijna elke vrijdagmiddag voor de kinderen van groep 5 t/m 8 de expressiecirkel. Elke ronde duurt drie keer een uur. De kinderen kiezen van te voren uit de aangeboden technieken of activiteiten. Op basis van hun keuze worden de verschillende groepen gevormd, waarin dus kinderen van verschillende leeftijden zitten. Na elke ronde volgt een beoordeling, waarbij de leerling ook zelf reflecteert.

Het is een prima afsluiting van de week!
Ouderhulp is altijd welkom! Wanneer u dit een keer leuk lijkt, kunt u contact opnemen met de leerkracht van uw kind. Voor vragen, opmerkingen of suggesties kunt u contact opnemen met juf Alie of juf Gitta.
kleutergym november 2014 (72) e.1 e.2 e.3 e.4 e.5 e.6 e.7 e.8 e.9