‘Dag meester Zeger’

Geplaatst op vrijdag 28 november 2014

Gisteren, donderdag 27 november heeft ‘De Tjalk’ afscheid genomen van haar directeur, Zeger van der Houwen. Meester Zeger heeft 41 jaar in het onderwijs gewerkt. De school stond de hele dag in het teken van Circus du Tjalk waar Zeger circusdirecteur mocht zijn (inclusief slipjas en hoge hoed) en de kinderen aan allerlei leuke activiteiten konden meedoen. Meester Zeger was vanaf 1993 werkzaam binnen het openbaar onderwijs in de gemeente Lelystad (vanaf 2011 Stichting SchOOL) als directeur van OBS De Tjalk en vanaf 2007 ook van OBS De Brink.

We wensen meester Zeger heel veel plezier met al zijn vrije tijd! Lees hier het persbericht van Stichting SchOOL.

abo1 afscheidzeger.2 afscheidzeger.3 afscheidzeger.4 afscheidzeger.5 afscheidzeger.6afscheidzeger.8