Sint en kerst in groep 1-2c

Geplaatst op vrijdag 12 december 2014

Vol verwachting klopt ons hart…!
Drie weken lang hebben de kinderen gewerkt en gespeeld over Sint en Piet. Het leukste (en het spannendste) was de dag dat Sinterklaas met zijn Pieten en zelfs met Amerigo bij onze school op bezoek kwam! Hieronder wat mooie foto’s van Sinterklaas…

1-2c - sint 1 1-2c - sint 2 1-2c - sint 3 1-2c - sint 4 1-2c - sint 5 1-2c - sint 6 1-2c - sint 8

Kerstworkshops
De kinderen van groep 1 t/m 4 hebben donderdag in de middenruimte een leuke kerstknutsel gemaakt. Ze konden kiezen uit een sneeuw-schudpotje, een mini-kerstboom en een pasta-kerstkrans. Het was hartstikke gezellig en de kinderen waren erg tevreden over het resultaat.

De ouders, die deze workshops hebben georganiseerd, willen wij dan ook hartelijk bedanken!

1-2c - kerstworkshops - 1 1-2c - kerstworkshops - 2 1-2c - kerstworkshops - 3 1-2c - kerstworkshops - 4 1-2c - kerstworkshops - 5