Fijne kerstdagen en een voorspoedig 2015!

Geplaatst op vrijdag 19 december 2014

Gisteravond, donderdag 18 december 2014, hebben alle kinderen van OBS De Tjalk op school gegeten. Het jaarlijkse kerstdiner stond op het programma. Een gezellige avond, waar alle kinderen er tip top uitzagen! Meiden in geweldige jurken, pumps, gekrulde haren, oorbellen en zelfs… lippenstift! Jongens in pakken, overhemden, stropdassen, vlinderstrikjes en keurig gekamde haren… Een genot om alle kinderen zo te zien! De inbreng bij het kerstdiner was geweldig, alle tafels stonden vol met heerlijke hapjes. Van appeltaart tot loempia’s en van cakepops tot knakworstjes. De kinderen hebben ervan genoten, het was een groot succes!! Alle (hulp)ouders bedankt voor jullie inzet en inbreng!

Voor nu wensen de medewerk(st)ers van OBS De Tjalk iedereen heel fijne kerstdagen en een voorspoedig 2015! (twitter)

kerstv.2 kerstv.3