Kleuters krijgen bezoek van de politie

Geplaatst op woensdag 4 maart 2015

In het kader van het thema “beroepen” kregen de kinderen vandaag bezoek van de politie! De moeder van Bridget uit groep 1b is politieagente en kwam geheel in uniform naar school om de kinderen te vertellen over het werken bij de politie. Ook liet ze zien wat een politieagent bij zich draagt. De wapenstok, de pepperspray, de handboeien, het pistool… De kinderen vonden het geweldig. Als toetje mochten ze natuurlijk ook even de politieauto bekijken, die op het plein geparkeerd stond. En ja… De sirene doet het zeker! De kinderen vonden het geweldig! De aankomende weken gaan we ook nog met andere beroepen kennismaken, maar dit was natuurlijk een super leuk begin!

Politie.1 Politie.2 Politie.3 Politie.4 Politie.5 Politie.6 Politie.7 Politie.8