Zeebodemloop 2015

Geplaatst op donderdag 2 april 2015

Op zaterdag 6 juni is het weer zover! De jaarlijkse Zeebodemloop vindt dan plaats. Een hardloopevenement voor jong en oud. Uiteraard doen wij met de Tjalk weer mee aan de scholenloop. Deze loop wordt in 2 categorieën gehouden (6-9 jaar + 10-12 jaar) met het eerste startmoment om 11.00u. Onder begeleiding van de sportcommissie van de Tjalk en enkele enthousiaste leerkrachten kan uw kind deelnemen. Uiteraard gaat het ons om het plezier en de deelname, maar wellicht ter stimulering mag ik ook vermelden dat elke deelnemer na afloop een medaille ontvangt. Bovendien kunnen de 3 snelste lopers per categorie nog een extra prijs verdienen en zal de snelste school een scholenbeker winnen. Inschrijven gaat heel simpel via onderstaande link. Wanneer u deze opent, dan komt u direct bij het inschrijfformulier van de Tjalk. Als u vervolgens op Team A01: 1km scholenloopklikt, dan kunt u de benodigde gegevens van uw kind invoeren. Inschrijving sluit op 28 mei en er is plek voor 99 kinderen. In aanloop naar het evenement zullen wij op gezette tijden tijdens de ochtendpauze een aantal trainingsmomenten faciliteren en krijgt uw kind een shirt van de Tjalk waarin hij/zij kan lopen. U bent zelf verantwoordelijk voor uw kind voorafgaand aan en na afloop van het evenement.

Klik hier om je in te schrijven!