Scholierensport: schrijf je nu in!

Geplaatst op dinsdag 18 augustus 2015

Sporten is leuk en gezond, vooral met je vrienden en vriendinnen bij een sportvereniging! Maar welke sport past nou bij jou?! Deze week krijgen alle leerlingen het ‘Scholierensport Boekje’ mee naar huis. Dit schooljaar zijn er meer dan 30 verschillende sporten waar alle kinderen kennis mee kunnen maken gedurende het schooljaar. In totaal kun je aan 4 verschillende sporten mee doen waarvan de eerste helemaal gratis is. Ook voor de kleuters zijn er 6 verschillende sporten. Uiteraard kan er digitaal ingeschreven worden. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om het via het inschrijfformulier achterin het boekje te doen. Wanneer u niet digitaal inschrijft, dan graag voor vrijdag 11 september het inschrijfformulier + het evt. bedrag in een gesloten envelop bij mij inleveren. Dan zorg ik voor het afleveren van de enveloppen. Na 11 september zal u het zelf richting de Koploper moeten brengen. Kijk voor alle informatie in het boekje. Bewaar het boekje ook! We hopen dat er –net als elk jaar- weer veel kinderen van onze school mee gaan doen!

Voor algemene vragen kunt u terecht bij mij en voor specifieke vragen bij de contactpersonen van de verenigingen.

Meester Micha

Scholierensport-slider-home