Informatie: schoolfotograaf

Geplaatst op vrijdag 28 augustus 2015

Voor de schoolfoto’s van dit schooljaar hebben we gekozen voor Patricia Pietersen Photography, misschien bij sommigen van jullie wel bekend. Zij zal langskomen in week 36, waarvan maandag 31 augustus op de onderbouw en dinsdag 1 september op de bovenbouw. Klik hier voor het draaiboek.

Wij hebben voor Patricia Pietersen gekozen omdat zij bekend is met onze school, zij al meerdere opdrachten voor de Tjalk heeft gedaan en omdat zij natuurlijk erg mooie foto’s maakt. Voor Patricia Pietersen staat creativiteit hoog in het vaandel dus zal zij naast de portretfoto nog enkele ‘losse’ foto’s maken. Mocht u alvast wat van haar werk willen bekijken, dan bent u van harte welkom op www.patriciapietersen.com.

De broer/zus foto’s worden in de ochtend gemaakt tussen 08:00 en 08:30 uur, in de lunchpauze tussen 12:00 en 13:00 uur en na schooltijd om 15:15 uur, dit alles op volgorde van binnenkomst. Wij doen ons best om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen, maar vragen u als ouders om begrip als u niet direct aan de beurt bent, even moet wachten of misschien wel terug moet komen.

Zowel de bestelling als de betaling van de foto’s zal digitaal verlopen waarna de foto’s rechtstreeks naar het opgegeven adres verstuurd worden. Doormiddel van een eigen unieke code kunt u zelf uw fotopakket samenstellen.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd terecht bij de Ouderraad.

schoolfotograaf