Sponsorloop 3 september 2015

Geplaatst op woensdag 2 september 2015

Donderdag 3 september 2015 organiseren wij een spetterende sponsorloop en een mooi feest op OBS de Tjalk! De sponsorloop wordt gehouden in het kader van ‘Ik lekker fit’. Alle festiviteiten gaan plaatsvinden in en om de bovenbouw.

De helft van de opbrengst gaat naar onze eigen school. Hiermee kunnen wij volgend schooljaar weer een zomerfeest bekostigen.

De andere helft gaat naar een goed doel. De leerlingenraad heeft vorig schooljaar al een goed doel gekozen: Mariëtte’s Child Care. Dat is een kindertehuis en school van Mariette en Moses Asagbo in Sunyani te Ghana. Zij geven steun aan de minst bedeelde kinderen in Sunyani en omstreken. Daltonschool de Tjalk gaat dus rennen voor de eigen school, maar ook voor kinderen voor wie het minder vanzelfsprekend is dat ze naar school gaan en een veilig thuis hebben. In de aanloop naar 3 september proberen we de kinderen hier in de klas ook bewust van te maken.

Lees voor meer informatie de Infobrief ouders.