Uitnodiging jaarvergadering

Geplaatst op dinsdag 27 oktober 2015

Beste ouders en verzorgers,

Hierbij willen wij u uitnodigen voor onze jaarvergadering 2015 op dinsdag 17 november. Ook dit jaar heeft deze avond een zakelijk en een informatief deel. Het programma van de avond ziet er als volgt uit.

19:15 uur    _ inloop op de bovenbouwlocatie met koffie en thee
19:30 uur zakelijk gedeelte MR en OR
20:00 uur “Mindset” door Bart Heuvingh
21:00 uur Pauze
21:15 uur “Mindset” vervolg
22:00 uur Afsluiting met een hapje & drankje

mr1

Het thema van de avond is Mindset en het wordt verzorgd door Bart Heuvingh. Bij de Alkmaarse voetbalclub AZ ondersteunt hij jonge spelers in hun ontwikkeling naar een leven als topsporter. De voetbalopleiding bij AZ bestaat immers uit meer dan trainingen volgen en wedstrijden spelen. Bart maakt hierbij o.a. gebruik van de mindset-theorie, waarbij het gaat om motivatie en talentontwikkeling.

Ook in het onderwijs en in de thuissituatie is de mindset-theorie goed te gebruiken.Want waarom gaat het ene kind fluitend naar school en het andere kind absoluut niet? En waarom bijt het ene kind zich vast in een moeilijke taak en geeft het andere kind op?

Wij hopen u op deze avond te mogen begroeten!

Vriendelijke groet,

De Medezeggenschapsraad en de Ouderraad