Nieuwsflits TSO

Geplaatst op donderdag 12 november 2015

We hebben in week 42 op de TSO, de week van de gezonde lunch gehad. De kinderen namen een broodje mee, met gezond beleg(kaas, worst). En wij van de TSO zorgde voor de gezonde aanvulling/snack. De kinderen hebben gesmuld, en de schalen gingen helemaal leeg.tso-2

Het was zeer geslaagd, en dit schooljaar zal de week van de gezonde lunch zeker weer voorbij komen bij de TSO.

We zijn inmiddels op de TSO ook gestart met een activiteitenplan. Dat houdt in dat we gericht (knutsel en spel) activiteiten aanbieden aan de kinderen, met elke maand een nieuw thema. In de maand oktober was het thema; Herfst. En voor de maand november is het thema; Spelletjes. Als uw kind het leuk vindt, dan mag hij/zij ook een gezelschapsspelletje van thuis meenemen. Voor de maand december zoeken wij nog spulletjes voor kerststukjes, mocht u iets over hebben thuis, dan kunt u dat bij de overblijf afgeven(of eventueel aan uw kind meegeven). Kleine glazen potjes en oude cd’s zijn ook van harte welkom.

Alvast vriendelijke bedankt!

Met vriendelijke groeten,

Patricia Cherrat van Born
TSO coördinator

tso-1