Roverstrefbal

Geplaatst op dinsdag 17 oktober 2017

Het eerste door leerlingen zelf ontwikkelde spel van schooljaar 2017-2018 is een feit! Madelief en Thu Ha uit groep 8 hebben het supergave spel Roverstrefbal uitgewerkt en op dinsdag 17 oktober mochten de leerlingen die gymles hadden er kennis mee maken. Roverstrefbal is een spel waarbij in 4 vakken door 4 teams samen en tegen elkaar wordt gespeeld. Er gebeurt zoveel dat het een absolute must is om goed samen te werken, te overleggen, te coachen en de regelgeving na te leven. Zelfstandigheid werd absoluut gevraagd, heel Dalton allemaal. De leerlingen die het gespeeld hebben waren superpositief en kwamen met goede tips om het spel nog meer op maat te krijgen. Madelief en Thu Ha, nogmaals bedankt voor deze geweldige spelaanvulling voor de wereldwijde map bewegingsonderwijs! Geniet van de foto’s