Club Sportief verslag periode 1 Groep B

Geplaatst op donderdag 19 oktober 2017

De afgelopen weken was het de beurt aan de oudsten van Club Sportief. Ook hier het groepje iets uitgedund, dus nog meer tijd om beurten te maken en te oefenen. Dat leverde een hoop succesmomentjes op zeg! Hier enkele voorbeelden. Lotte haalde met een strekworp meermaals niveau 5 tjoekbal met als gevolg juichen en knuffels voor de meester. Ruben heeft tot aan het plafond geklommen en durft al bijna over het huis heen. Tess haalde bij tjoekbal niveau 6, wat een strekworp, ze kon niet geloven dat ze na 1 les al zo’n hoog niveau zou behalen! Jayden haalde niveau 8 bij tjoekbal, ik zie hem trots genieten, maar dat zal hij niet snel toegeven…

De 2e les verraste ik de kinderen met een verstopspel, iets wat ze erg leuk vinden en ook vol overgave speelden. We hebben ook het tjoekbal herhaald, geklommen op klimtechnieken aan het schuine klimrek en muurklimmen getraind. Ze mochten natuurlijk zelf klimmen, maar ook zekeren en fotograferen. Tussendoor liet Jayden nog even zien dat hij de meester in stabiele zijligging kan leggen. Supervet! Tot slot natuurlijk 10 tellen in de rimboe, Lotte en Kim moesten zelfs zoeken met een valse verrekijker en Jayden gokte als zoeker iedereen erbij. Toen de vader Kim en Lotte nog even kwam kijken lieten de meiden direct zien wat ze op het schuine klimrek hadden geleerd.

Wat een leuke en sportieve weken. Na de herfstvakantie gaan we weer verder, ik kan niet wachten!

Geniet van de foto’s