De Wolven en de Schapen

Geplaatst op vrijdag 23 februari 2018

Jawel! Weer een vet spel! Ryan en Fereshteh uit 7A hebben de afgelopen jaren goed gekeken naar een aantal klassikale spelen en al het goede in een mix gegooid en uiteindelijk kwam het spel ‘’De Wolven en de Schapen’’ eruit. Ze hadden het gehele spel goed uitgewerkt op papier gezet, mooi uitgetekend ook en natuurlijk met de juf geregeld dat ze een extra lesje mochten helpen bij mij in de zaal. Vrijdagochtend 23-2 (juffen en meester dag) extra vroeg op school om samen de les klaar te zetten. Fereshteh lekker vroeg, Ryan…, Ryan…., Ryan…? Zou hij ziek zijn…? Ach wel, samen met Fereshteh opgezet en nog wat extra mogelijkheden bedacht om het spel nog toffer te maken. En dat werd gewaardeerd! De groepen die het spel aangeboden kregen waren razend enthousiast en hadden goede tips en tops om het spel nog meer op maat te krijgen. Bij hun eigen groep mochten ze (ja ‘’ze’’, want Ryan was gelukkig niet ziek) helemaal zelfstandig de instructie verzorgen en dat deden ze met verve. Ryan en Fereshteh, heel erg bedankt voor jullie creatieve inbreng en inzet.