Estafette les Vere, Sophe, Lorena en Enola

Geplaatst op dinsdag 6 maart 2018

Wat een leuk idee, jouw eigen hobby verwerken in een gymles. In dit geval hadden Enola, Sophe, Lorena en Vere (oftewel de ‘’LEVS-club) het plan om turnen en hockey te combineren in een gymles waarbij er ook een wedstrijdelement in teamverband toegevoegd zou worden. En dus maakten de dames een echte lesvoorbereiding met 2 verschillende estafette banen en een plek voor acrogym. Op 6 en 13 maart werden de lessen aangeboden en uiteraard mochten zij een aantal lessen van instructie en begeleiding voorzien. Ik vond het erg knap van de meiden dat zij goed op elkaar afstemden en bij de onderdelen leiding namen. De banen waren erg uitdagend, er werd goed samengewerkt en over het algemeen eerlijk gespeeld. Tijdens de afsluiting van de lessen mochten de kinderen hun tips en tops aanleveren om zo voor de volgende keer een aantal aanpassingen op maat te krijgen. In het algemeen was iedereen erg tevreden en werden er naast complimenten aan de dames ook een aantal goede tips meegegeven.