Club Sportief Groep B periode 4

Geplaatst op donderdag 26 april 2018

5 april, vol paaseitjes en dan hoppa aan de gang. Balvaardigheid en conditie, we bouwen het op. Eerst even warm worden, dus balbehandeling, tjoekbal (wow Ruub), korfbal (toppie Kim en Lotte), basketbal (vette truc Tess!) en tennis (lekker bezig Jayden, niet opgeven hoor). Noah kijkt al spelende met een ballon trots naar zijn zus. Oud Club Sportiever Josh geniet vandaag mee, stage noemen ze dat! Vervolgens balanceren, 8 verschillende banen, vaste vlakken, bewegende vlakken en volgens Lotte ‘’onmogelijke vlakken’’. We helpen elkaar! Zo goed! Het lukt iedereen op deze wijze. We sluiten af met de shuttle run test, ze mogen kiezen: van blauw naar blauw of van geel naar geel (lijn). Doel: volhouden en de volgende keer evenaren of verbeteren. Allen fanatiek en enthousiast aan de gang, Jayden en Tess zelfs swingend. Wanneer je te vlot van start gaat, dan verspil je energie die je later nodig hebt, wijze les of niet? Mooie resultaten, we gaan per les kijken wat het oplevert.

Oeps, de 2e les…, geen meester Micha…, tja die zat op de wc…, thuis…, balen, maar de 3e les konden we weer knallen. Helaas zonder Tess, zij gaat naar een andere school, maar blijft waarschijnlijk wel bij ons Club Sportief bezoeken, we hopen het! Eerst verstoppertje, wat een feest zo voor de meivakantie. Die Ruben kan goed zoeken zeg en Kim giechelt soms, dan vinden we haar. Lotte geniet zo ontzettend van alles om haar heen, die vergeet af en toe dat ze zichzelf kan vrijbuten bij de ton. Toch ook nog even de conditietest gedaan, met het oog op de Zeebodemloop (want velen doen mee) wel handig en gewenst. En ja hoor, wat een resultaten zeg! Jayden is ‘’wel gesloopt’’ zoals hij dat zo mooi kan uitdrukken en heeft last van ‘’betonnen benen’’, maar dan denk ik altijd maar van ‘’vergeleken met vorig jaar is dit geen stap, maar een sprong vooruit’’. Toppers, bedankt voor de energieke periode en tot de volgende keer in juni. Na de meivakantie beide groepen nog 2x, te beginnen met de jongste rakkers.