Watersportdag groep 7

Geplaatst op vrijdag 15 juni 2018

Wat een fantastische dag hebben we beleefd op het bovenwater! De zeil- en surfclinics werden prima op niveau aangeboden en het weer was fantastisch. Okee, sommige kinderen hadden wel een strammer windje gewild. Desalniettemin een heerlijke middag op het water gehad! Aan alle begeleiding en natuurlijk onze groep 7 leerlingen: bedankt voor een zeer geslaagde dag op het water! Geniet van de foto’s op: link

Een belangrijke motivatie van de Vakgroep Bewegingsonderwijs en de watersportverenigingen om de lessen te geven, is om kinderen kennis laten maken met deze tak van sport. Hopelijk kunnen we ook een aantal kinderen structureel aan het watersporten krijgen. Om het enthousiasme dat de kinderen tijdens de watersportdagen hebben opgedaan vast te houden, kunnen ze binnenkort al verder kennismaken met de sport(en). Wil je een van de watersporten (nog) eens verder uitproberen? Kijk dan eens op: www.watersportlely.nl. Daar vind je de mogelijkheden om nog eens te roeien, surfen of zeilen. Maar wees er snel bij want de zomeractiviteiten beginnen al vol te raken!