Poets-les voor de kleuters

Geplaatst op dinsdag 19 juni 2018

Afgelopen week hebben de kinderen van groep 1-2a en 1-2b poets-les gekregen van (oma 🙂 Ciska van de GGD. Eerst werd het grote gebit van de tijger goed bekeken, alle tanden en kiezen. Met een grote borstel werd het gebit gepoetst: links en rechts, voor en achter, boven en onder, van boven naar beneden. Alle plekjes kwamen aan de beurt. Veel kinderen zijn aan het wisselen, dus natuurlijk mochten ze ook even hun wiebeltanden laten zien. Daarna gingen de kinderen met een mooie tandenborstel zelf aan het poetsen. Ze werden ook nog verrast met een tubetje tandpasta, een boekje, een groeimeter en een water bidon! Ciska, weer heel erg bedankt voor je leuke en leerzame bezoek! Dit keer was het extra bijzonder vanwege je drie kleinkinderen in de groep.