Acrogym leskaarten door Lorena en Vere

Geplaatst op donderdag 21 juni 2018

Tijdens de les van Serenty (herinneren jullie ‘m nog?) waren een aantal kinderen bezig met zelf bedachte acrogym oefeningen. Dan horen 2 kinderen mij dus zeggen ‘’daar zou eigenlijk ook een kaart van moeten komen’’. Die opmerking is bij Vere en Lorena mooi blijven hangen, want dezelfde middag kwamen ze aanwaaien met een paar hele mooie acrogym leskaarten. En niet alleen mooi, maar ook vet functioneel, goed getekend en een korte duidelijke omschrijving van de oefening + hulp / tips / uitbouw. Daaraan hoort een goede leskaart te voldoen. Ik blij en tevreden, komen ze 2 dagen later gewoon weer op bezoek met een setje nieuwe leskaarten. Voor de duidelijkheid: niet voor beginners en / of een gymmeester op leeftijd. Vere en Lorena, ontzettend gaaf gedaan, jullie mogen supertrots zijn en natuurlijk gaan we deze kaarten binnenkort in praktijk brengen.