Gebouwentikkertje door Tess en Fee

Geplaatst op donderdag 21 juni 2018

Wat een luxe, 2 van zulke toppers in groep 4 die zoveel fantasie en creativiteit bezitten dat er een spel uitkomt welke over de hele wereld gespeeld kan worden. Het spel Gebouwentikkertje speelt zich af in de stad waar alle boeven zijn ontsnapt. De agenten proberen de boeven te vangen en wanneer dat lukt dan moeten ze naar de gevangenis. Uiteraard zijn er mogelijkheden om weer vrij te komen. In stad gebeurt van alles, het is een groot free run paradijs met klimmen, zwaaien, springen en balanceren. De zaalopstelling is er een om de vingers bij af te likken, wat een perfecte indeling en wat een uitdaging, wauw wauw wauw! Tess en Fee waren al vroeg in de zaal om op te zetten, dat moest ook wel, want we gebruikten zo goed als alle materialen. Daarnaast mochten ze de 1e les komen helpen (bij de kleuters, zo leuk) en bij hun eigen groep de instructie verzorgen. Wat een niveau zeg! We hebben het over groep 4 kinderen he? Ongelooflijk! Fee en Tess, heel erg bedankt voor jullie fantastische bijdrage aan het gymprogramma, dit belooft wat voor de toekomst zeg!