Gymparcours door Liv en Tracey

Geplaatst op dinsdag 3 juli 2018

Een beetje gespannen, dat wel, maar wat een mooie professionele lesvoorbereiding hebben Liv en Tracey uit de 6-7 combi gemaakt! Een les in groepjes –werd erg gewaardeerd door de kinderen, want zoals Mikail mooi schetste: ‘’ik zat bij iemand in het groepje waar ik normaal nooit mee speel en nu hebben we als vrienden met elkaar gewerkt’’- dat was het uitgangspunt. Drie prachtige banen met verschillende vormen en opdrachten en een hele strenge regelgeving. Heerlijk toch? Tja, en dan is het de bedoeling dat je een stukje instructie verzorgt, vandaar de spanning, maar wat deden de dames het fantastisch! Slim ook om het parcours even te laten zien, praatje-plaatje-daadje. Als eindspel een spannende opdracht met cijfers en een code die gekraakt moest worden en vervolgens een beloning. Werelds, jullie snappen het al, hier zit / staat / ligt een hele trotse gymmeester. ‘’Well done ladies!’’