Leeuwenjungle door Inge en Nienke

Geplaatst op dinsdag 3 juli 2018

Twee dames met een missie: Inge en Nienke, groep 5. Vroeg op, dat wel, want de zaal moest vol. Meester had nog kleine oogjes, de dames niet hoor… Samen klaarzetten, “Leeuwenjungle’’. Wat een spel, zo veelzijdig en een zaalindeling waar je ‘’u’’ tegen zegt. Twee leeuwen, verstopt in de kooi, komen ineens tevoorschijn en gaan op jacht, de dieren in de jungle zijn bijna nergens veilig. Pas op voor de leeuwen, de slangenkuil, het water, de exploderende paddenstoelen en nog zo veel meer. Snel af, no worries, net zo snel weer vrij, want meedoen is belangrijk. Leuke en interessante mogelijkheden om het spel aan te passen. Nienke en Inge hebben de groepen 4 en hun eigen groep mogen bedienen, energie verdelen is dan best lastig, maar de dames namen af en toe even goed de tijd om de energie weer bij te tanken. Wat een topdag, meiden ontzettend bedankt!