Spelletjesochtend groep 1 t/m 4

Geplaatst op donderdag 12 juli 2018

Op donderdag 12 juli mochten de kinderen uit de groepen 1 t/m 4 op de onderbouw locatie genieten van de spelletjesochtend. 12 leuke, sportieve en soms uitdagende activiteiten in en om de school. Het was een lekkere dag om buiten te bewegen en dat deden de kinderen ook volop. Van tweelingvoetbal via 4 op een rij en een fotoshoot tot een heuse kledingrace over het plein. Het was genieten. Zeker toen er ook nog met vrij spelen en een ijsje werd afgesloten. Ontzettend fijn dat zoveel ouders kwamen helpen en zo fantastisch met de kinderen aan de gang zijn gegaan. Via deze weg willen wij namens alle collega’s op de onderbouw en van de sportcommissie de ouders van de AC, de hulpouders en kinderen bedanken voor hun sportieve inzet in aanloop naar en tijdens de spelletjesochtend.