Club Sportief periode 5 Groep B

Geplaatst op dinsdag 17 juli 2018

Nog tweemaal cluppen en dan sluiten we het schooljaar af. Alhoewel…, vandaag het laatste actieve rondje in de zaal, want volgende keer gaan we een ijsje halen. 8 onderdelen, eens kijken wat ze allemaal hebben geleerd de afgelopen periodes…? Nou, in elk geval veel lol maken! Mooie groep hoor, valt volgend jaar uiteen, want Ruub en Jayden gaan naar het V.O., wil er eigenlijk maar niet teveel aan denken. Alle vier mochten ze hun voorkeur aangeven. Kim wilde perse stoeien tegen haar zus, Jayden wilde heel graag zijn werpkunsten tonen, Ruben klimmen en balanceren en Lotte is gek op schommelen. Zo hulpvaardig ook die gasten, allen hebben ze die eigenschap, ik noem het zelfs een talent.

De laatste keer een stevige tocht naar het centrum, heerlijk ijs eten en afsluiten. Het was een heel mooi jaar, bedankt lieve kinderen, volgend jaar maken we er met zekerheid weer zo’n succesvol feest van! Ruben en Jayden, wat gaan wij jullie missen, hopelijk komen jullie nog eens langs bij ons.

Gr meester Micha.