Gymles Macy & Rilana groep 5

Geplaatst op donderdag 18 oktober 2018

Macy vroeg mij een paar weken geleden of zij ook -net als de kinderen uit groep 8- een keertje bij de kleuters mocht helpen. Helaas moest ik Macy melden dat zij een paar jaartjes geduld moest hebben… Nou, daar hebben die linke ladies wel een oplossing voor gevonden, want de week erop hadden ze een fantastische les voor de kleuters bedacht met 4 vette activiteiten. Kregen ze toch nog hun zin, mooi hoor!

Donderdag 18 oktober was het zover, de dag van Macy en Rilana als echte gymjuffies in de zaal (al om kwart voor 8…!). Mooie les opgezet die perfect overeenkwam met hun tekening en ideetjes. Toen zelfs nog tijd voor een kopje thee en al zingend verbleven zij in de teamkamer.

‘’We zijn helemaal hieper de pieper Mees!’’ Tja, wat wil je na 2 klontjes suiker in de thee. Wat een geweldige dag hebben we beleeft, de meiden mochten samen met 5 kinderen uit groep 8 het eerste kleuteruur voorzien van instructie en natuurlijk ook de zaal rond om te helpen en vooral veel complimentjes te geven. Extra feest was het voor Shanta, het zusje van Rilana, want zij vierde ook nog haar verjaardag deze dag. De kinderen genoten van de space shuttle (vette schommel), het taxispel, touwtje springen en een balspel rol-rol-boem. Aan het eind van de dag mochten Macy en Rilana ook nog hun eigen groep lesgeven en ze deden dat fantastisch.