Handbaltrainingen

Geplaatst op donderdag 1 november 2018

In aanloop naar het handbaltoernooi hebben we een aantal trainingen ingelast om samen warm te draaien voor het komende evenement bij HVL. De eerste training door juf Surya waarin goed geoefend werd op mikken, vangen, dribbelen, samenspelen, vrijlopen en scoren, alsmede de spelregels werden doorgenomen. Na de training werden de 4 teams geformeerd, te weten de Tjalk Tijgers, de Tjalk Toppers, de Tjalk Masters en de Tjalk Champions en zij speelden op donderdag 1 november onder begeleiding van vele enthousiaste hulpouders en leiding van Trainer Peter van HVL en handbal (niet korfbal-) talent Elora uit groep 8. In het begin was het spelen van een wedstrijdje een beetje onwennig, maar na eerste potje en duidelijke uitleg van Peter en de coaches liep het steeds beter. We kunnen zeggen dat de kinderen helemaal klaar zijn voor het toernooi, want ze ontvingen ook nog hun tenues (niet 10-uurtjes Mika) en lieten zien Fair Play hoog in het vaandel te hebben staan. Volgende week lekker genieten van het toernooi, op maandag en dinsdag de poule wedstrijden van 16.00u tot 18.30u en daarna op woensdag het vervolg op niveau en wie weet een finale potje op vrijdag. Geniet van de foto’s.