Schoolhandbaltoernooi 2018

Geplaatst op woensdag 7 november 2018

Wat een fantastische ervaring hebben we achter de rug!

Na 4 poule wedstrijden en vervolgwedstrijden op niveau kunnen de Tjalk Toppers, Tjalk Tijgers, Tjalk Champions en Tjalk Masters terugkijken op een succesvolle ervaring. Een mooie beleving vol sportiviteit en onvergetelijke momenten zoals katachtige reacties van onze keepers, goede blocks van onze verdedigers, tikkie takkie samenspel, vette yells van alle teams en natuurlijk ontelbare doelpunten, de een nog mooier dan de ander. En dan die coaches, wat een fijne samenwerking hebben we wederom mogen genieten, alsmede de energie en het enthousiasme wat er richting de spelers werd getoond. Namens alle leden van de sportcommissie, ontzettend bedankt voor jullie inzet! Uiteraard ontvangen alle deelnemers (ook diegenen die wegens omstandigheden afwezig waren) een aandenken aan het toernooi. Deze worden zeer binnenkort afgeleverd op school. Ben je geïnteresseerd geraakt in het handballen en wil je een proeftraining bijwonen, neem contact op met HVL via hvlelystad@handbal.nl