Huldiging Schoolhandballers

Geplaatst op maandag 19 november 2018

Bij ons op school wordt deelname aan een evenement zoals een sporttoernooi groots gewaardeerd. Het samen beleven van zo’n toernooi levert hele waardevolle momenten en herinneringen op. Zo ook bij het afgelopen schoolhandbaltoernooi. Maar liefst 27 deelnemers, 13 hulpouders en vele enthousiaste fans op de tribune. Geen kampioen geworden, maar wel prachtige acties, goede teamspirit en vele punten opgeleverd. Bij ons op de Tjalk wordt je natuurlijk ook in het zonnetje gezet wanneer je geen kampioen wordt, deelnemen is belangrijker dan winnen en hoe trots mogen we zijn dat het door goede communicatie en aanpassingen lukt om zelfs kinderen met een beperking te laten meegenieten van het succes. Op maandag middag 19 november werden alle deelnemers op het podium ontvangen, kregen ze onder luid applaus een diploma, een uitnodiging van HVL en een bidon als aandenken aan hun belevenis.