De blije biggetjes

Geplaatst op vrijdag 25 januari 2019

Wij zijn de blije biggetjes van groep 1 c met juf Desi en juf Ilona!

We zijn na de kerstvakantie gestart met zeven kinderen, maar inmiddels zijn we alweer met acht! Er zijn ook een paar kinderen bij ons op visite, omdat ze binnenkort 4 jaar worden. En zo wordt onze groep elke maand groter. Heel gezellig!

We hebben het in de groep over het thema winter. En we hebben geluk, want vorige week ging het vriezen en was er ijs. We hebben stukken ijs bekeken en gevoeld. Ook hebben we ontdekt wat er gebeurt als we het ijs binnen laten staan, als we het ijs buiten zetten en als we het ijs in warm water doen.

Deze week hebben we weer geluk. Het heeft gesneeuwd, dus we konden er buiten lekker in en mee spelen. Ook hebben we wat sneeuw mee naar binnen genomen en gekeken wat er mee gebeurt in de klas of als het buiten bleef. We hebben gevoeld dat warm, koud, glad, hard en zacht hier allemaal ook bij past!