Groep 3 viert Letterfeest!

Geplaatst op zaterdag 26 januari 2019

Wat was het een geslaagd letterfeest vanmiddag! Een middag vol verrassingen.

We begonnen met een letterspeurtocht. Daarna hebben we een letter-kampioen-medaille gemaakt. Ondertussen was er drinken en aten we letterkoekjes. Vervolgens gingen we een spannende letterbingo doen en ook nog galgje.

Aan het einde van het letterfeest kregen de kinderen hun letterdiploma. Dit gebeurde in de middenruimte, waar ouders, grootouders, verzorgers en de kleuters zich heel stilletjes verzameld hadden… Jullie hadden de gezichten van de kinderen moeten zien, toen ze hen zagen. Dit hadden ze echt niet verwacht!

Ouders en anderen, bedankt voor jullie komst en de geheimhouding. Het was een fantastisch letterfeest met als klapper jullie aanwezigheid!