Groep 1-2-3 en 8 enthousiast aan ’t knutselen

Geplaatst op zaterdag 2 februari 2019

Afgelopen vrijdag gingen de kinderen van groep 1-2 en groep 3 ’s middags met z’n allen knutselen over de winter. Van te voren hadden de kinderen uit vijf knutselwerkjes eentje gekozen, die ze graag wilden maken. De leerlingen van groep 8 kwamen naar de Onderbouw om hen bij het knutselen te helpen. Dat deden ze hartstikke goed en iedereen vond ’t reuze gezellig!

De komende vrijdag doen we het knutselen weer. De kinderen mogen een andere winter-knutsel kiezen en groep 8 komt hen weer helpen.

Aangezien “De Tjalk” een Onderbouw en een Bovenbouw locatie heeft, zien de jongste en oudste kinderen elkaar niet zo vaak. Het gezamenlijk knutselen is, net als de voorleesvisite van groep 8, een mooie mogelijkheid om daar eens verandering in te brengen 🙂

Geniet van de foto’s!