Schoolbasketbaltoernooi 2019 (Groep 7)

Geplaatst op woensdag 6 februari 2019

Helaas, het zit er al weer op…! Het toernooi vloog voorbij en wat hebben we genoten. Beide teams lieten zien over prima basketbal skills te beschikken alsmede een hele goede teamspirit. Er werd ook veel gescoord en beide teams wonnen 2x en verloren 2x. Okee, we zijn geen kampioen geworden, maar we hebben heerlijk samen gebald en vele sportieve successen gekend. Beste Milan, Yvi, Liv, Yasmine, Nena, Zaila en Vere, fantastisch gedaan hoor, jullie zijn een waar voorbeeld van een team kinderen die weten hoe ze een schooltoernooi moeten invullen! Dank, dank, dank! Ook aan de ouders, leerlingen en collega’s die de teams een hart onder de riem kwamen steken, maar bovenal aan onze basketbaltalenten Omar en Jeremy uit groep 8, zij verzorgden een prima training en coaching, toppers!