Klimlessen groep 3-4-5

Geplaatst op maandag 11 februari 2019

De afgelopen weken mochten de kinderen tijdens de gymlessen onder begeleiding van onze groep 8 toppers genieten van het muurklimmen. Muurklimmen is een activiteit waarbij samenwerking, verantwoordelijkheid en vertrouwen hoog in het vaandel staan. Vele kinderen lieten zien over een mooie dosis zelfvertrouwen, alsmede doorzettingsvermogen en de wil om te leren te beschikken. Tijdens het muurklimmen ging heel veel aandacht uit naar techniek, communicatie, vaardigheid en uitdaging. Voor de jongste groepen was kennismaking uiteraard voldoende om een fantastische beleving te creëren. De groep 8 toppers lieten zien dat zij hun klimvaardigheidsbewijs absoluut terecht hadden behaald tijdens de klimcursus. Via deze weg wil ik ze nogmaals bedanken voor deze hele bijzondere weken!

Groetjes meester Micha