Grabbelen met Luna & Selma groep 8

Geplaatst op vrijdag 15 februari 2019

Je zou het maar bedacht hebben: een bak vol met tientallen spelletjes (op papier) die snel uitvoerbaar zijn en vol de beleving van de kinderen prikkelt. Welk spel we gaan doen…, nobody knows…, maar even grabbelen, voorlezen, afstemmen en hoppa spelen maar! En dat dus 40-50 minuten lang, dan doe je dus met gemak 6 tot 8 intensieve spelen. Luna en Selma hadden een bak vol spel bedacht, het netjes uitgewerkt, strak op de regels (kijk daar houden we van) en een divers pakket aan materialen klaargezet. We hebben het de gehele dinsdag ochtend gespeeld met de groepen 6-7-8 en de meiden mochten na overleg met meester Bas het 1e en het eigen uur vullen met instructie. Vele complimenten van de kinderen gehoord, veel spelplezier ervaren en een hoop zweet geveegd zo vlak voor de vakantie. Meiden, ontzettend bedankt, ik zou zeggen ‘’neem dit idee mee naar het V.O. en maak in jullie eerste weken de blits bij de nieuwe gymdocent en klasgenootjes 😊’’!