Red Dead Redemption spel door Inge (groep 6)

Geplaatst op zondag 24 maart 2019

Het is natuurlijk niet nieuw dat een game vertaalt wordt naar een gymles, maar wanneer je de fantasie van onze kanjer Inge er ook nog de vrije loop bij laat, dan kun je je opmaken voor een van de meest bijzondere spelen van het jaar, wat zeg ik…, van de eeuw! Inge had het superknap doordacht, liet geen detail onbeschreven op de lesvoorbereiding en maakte er een vet spannend spel van. Een spel met 3 teams, de hunters, the police and the outlaw, allen voorzien van een eigen bunker waar vandaan er munten geroofd konden worden in de gebieden van de vijand. Word je getikt dan ga je naar de gevangenis en kun je weer vrijgekocht worden door jouw team, tenminste als je munten hebt geroofd. Uiteraard was de zaal volgebouwd met schuil- en vrijplekken zoals de game het voorstaat. De kinderen uit de groep 6-7-8 genoten op deze al speciale (meester en juffen) dag nog net even extra en gaven Inge prachtige complimenten en feedback. Goed gedaan kanjer, ik ben trots op je meid!