Kippenspel XL door Isa en Rilana (groep 5)

Geplaatst op maandag 1 april 2019

‘’Kan het kippenspel -wat voor vele kinderen een favoriet gymspel is- nog leuker?’’ Deze vraag stelden Isa en Rilana elkaar en na lang beraad hadden zij het antwoord voor de gymmeester paraat, te weten: ‘’ja, dat kan, kippenspel XL!’’ Dus die meiden aan de gang, fantasie de vrije loop en binnen een paar dagen ligt er een prachtig uitgedachte en uitgewerkte lesvoorbereiding voor mijn neus. Okee, eerlijk is eerlijk, niet alle fantasie kon omgezet worden in materialen, maar wel in verhalen. Maandagochtend 1 april, terwijl de hele school op sokken loopt, zijn de dames en ik vroeg op om in de zaal de boel klaar te zetten. Wat ziet het er geweldig uit, het spel staat als een huis inclusief nieuwe klim- en chillzone, een aangepast code dansje en een mega springbak! Oja, en extra stroomdraden, zo vet! Alle groepen speelden het spel met veel beleving en plezier, gaven mooie complimenten terug en hadden zelfs ideetjes voor kippenspel XXL, ik ben benieuwd!!!