Schoolkorfbal groep 3-4 2019 Wat een succes!

Geplaatst op donderdag 23 mei 2019

Woensdag 22 mei, eindelijk, het korfbaltoernooi ging van start voor onze spelertjes uit groep 3-4. Een hele middag gezellig mini wedstrijdjes korfbal spelen tegen andere scholen onder begeleiding van enthousiaste ouders en leden van de sportcommissie. Het weer was heerlijk en de beleving groot. We mochten samen vele successen beleven en genieten van het toernooi. Op donderdag 21 mei werden de kinderen op het podium van de bovenbouw gehuldigd, deelname aan een toernooi hoort immers te worden gevierd. Via deze willen wij alle spelers en coaches van de Tjalk Toppers, de Tjalk Tijgers, de Tjalk Champions, de Tjalk Titans, de Tjalk Masters, de Tjalk Warriors en de Tjalk Thunders feliciteren met het sportieve succes en bedanken voor de inzet. We kijken terug op een topeditie. Op naar volgend jaar!! Geniet van de vele foto’s op het databord in de middenruimte en natuurlijk hieronder 🙂