Tik Tok spel door Christiaan groep 6

Geplaatst op vrijdag 7 juni 2019

Vrijdagochtend 7 juni, eindelijk het is zover. Het langverwachte tik tok spel van Christian Rooze gaat de hele ochtend gespeeld worden door de bovenbouw groepen. Ik had wel de tik tok app gedownload om alvast een beetje warm te dansen en playbacken, maar dat was achteraf niet nodig geweest…, het bleek een fantastisch tikspel. 4 tikkers, 4 eigen kleuren, 4 overeenkomstige wachtplekken en dito manieren om weer vrij te komen. Een paar regels, maar vooral herkenbare en gekoppelde vormen zodat we snel aan de gang konden gaan. Christiaan verzorgde als een volleerd vakleerkracht bewegingsonderwijs de instructie en had goede creatieve ideetjes daar waar het even spaak dreigde te lopen. Deze meester was vooral erg gelukkig met het spelplezier van de groepen, de complimenten en aanvullende opdrachten en -erg belangrijk- de veiligheid. Daar was goed over nagedacht. We speelden 3-5 rondes en elke ronde werd het spel iets leuker, spannender, uitdagender, moeilijker, meer divers, etc. Sommige kinderen waren werkelijk uitgeput na de gym. Christiaan, wat heb jij dit fantastisch voorbereid en uitgevoerd, hier zit een trotse gymmeester na te genieten. Geniet van de foto’s.