Topsporter in de Klas & Triathlon clinic

Geplaatst op dinsdag 11 juni 2019

Op dinsdag 11 juni mochten de kinderen uit groep 7 in het kader van de Gezonde School in samenwerking met Sportservice Flevoland deze combi-activiteit ervaren. Triatlete en trainster Angelique van Tilburg vertelde middels een presentatie over leven als topsporter en gaf de leerlingen de gelegenheid om vragen te stellen. Vervolgens ging ze met de leerlingen buiten aan de slag en liet de kinderen op speelse en uitdagende wijze de triathlononderdelen ervaren. Het werd een pittige clinic met fiets- en renoefeningen waar –ondanks de regen- door de meeste kinderen met veel enthousiasme aan werd deelgenomen. Met name de wissel van het zwemmen naar fietsen (aantrekken schoenen), het fietsparcours en de finish werden intens beleefd. Mochten er kinderen geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan een jeugdtriathlon, check de triathlonkalender!

Geniet van de foto’s