Watersportdag 2019

Geplaatst op vrijdag 14 juni 2019

Vrijdag 14 juni mochten de kinderen uit groep 7 genieten van de watersportdag. Wat een fantastische dag hebben we beleefd op het Bovenwater! De zeil- en surfclinics werden prima op niveau aangeboden. We begonnen met zeilen, helemaal zelfstandig in een Optimistje naar de overkant komen. Sommige kinderen hadden wel een strammer windje gewild…, helaas…, en toen ging het ook nog flink regenen…! Tja, en als je geen warme of regenkleding bij hebt…? ”Goed voor karaktervorming zeggen we dan”’. Vervolgens mochten we gaan surfen, velen keken er al naar uit! Tot onze verbazing gaven ineens 4 van de 5 jongens aan niet meer te willen…, zo zonde (hadden ze die beslissing ook genomen wanneer….? we zullen het waarschijnlijk nooit weten…!) Gelukkig stond de rest wel te trappelen (het was immers best even koud) en dat werd beloond, want hoe leuk is het wanneer je voor het eerst op een plank staat, je het zeil uit het water kan hijsen en de wind je direct meeneemt naar de overkant. Direct succeservaring en het smaakte naar meer! Op het eind van de ochtend werd gezamenlijk afgesloten door de organisatie en kregen de kinderen nog een presentje. Aan alle begeleiding en natuurlijk onze groep 7 leerlingen: bedankt voor een zeer geslaagde dag op het water! Geniet van de foto’s