Groep 3 viert letterfeest!

Geplaatst op zondag 2 februari 2020

Op vrijdag 17 januari heeft groep 3 een bezoek gebracht aan de Flevomeer bibliotheek. Het was erg leuk, de kinderen moesten verschillende boeken zoeken en daar gingen ze enthousiast mee bezig. En natuurlijk was er voor hen ook tijd om even rond te snuffelen en lekker te genieten van al die mooie boeken..

Een week later was er ’s middags een grote verrassing: het LETTERFEEST! De kinderen hebben genoten van de letterspeurtocht, het knutselen van hun letter-pet en galgje. En natuurlijk hoorden er ook lekkere letterchipjes en limonade bij! Geweldig dat zoveel (groot)ouders en/of bekenden aanwezig waren bij de uitreiking van het letterdiploma. Dit maakte het feestje compleet.

Juf Martha en juf Nouchka zijn ontzettend trots op al hun kanjers!