Scholenactie: Ei hoort erbij!

Geplaatst op zaterdag 14 maart 2020

In februari was ons schoolproject “De Kunstweken” nog maar net begonnen, toen er een op Onderbouw locatie van De Tjalk een ei werd bezorgd. Het was niet zomaar een ei, het was een reuze-ei!Dit schilderij van Keith Haring werd het idee voor ons ei. De kinderen uit onze groepen 1-2, 3 en 4 gingen enthousiast aan de slag met het beschilderen van het ei. En na een paar weekjes met z’n allen druk bezig, was ons “schilder ei” klaar!

We hebben er samen met heel veel plezier aan gewerkt en we zijn er reuze trots op! Het ei ziet er vrolijk uit met al die kleuren en poppetjes, vinden we, dus het past ook mooi bij het voorjaar! We zijn heel benieuwd naar de eieren van de andere scholen, die straks in de Kroonpassage staan. Komen jullie allemaal kijken? En stemmen natuurlijk 😉

 Groetjes van onze kinderen uit de groepen 1-2, groep 3 en groep 4 

*Iedereen kan een stem uitbrengen op het mooiste ei. Stemmen kan via het stemformulier, dit ligt in alle winkels en de inleverbus staat bij de trap in het winkelcentrum. Stemmen kan ook online via de Facebookpagina van Winkelcentrum Kroonpassage, https://www.facebook.com/kroonpassagelelystad/